Stress, bröllop, present

Det känns som om det var evigheter sedan jag skrev! Tiden bara rusar i väg och jag hinner inte riktigt med! Det känns som om jag har skrivit just de orden förr...

Igår kände jag mig riktigt stressad och försökte strukturera upp all stress med ett par listor. En "att-göra-lista" och en "att-handla-lista". Har försökt beta av så mycket som möjligt idag, men allt är inte klart.
Anledningen till att jag känner mig stressad är:
Imorgon jobbar jag till lunch. Sedan bär det av upp till Gbg där vi ska på bröllop. Innan dess ska D lämnas av på hundpensionat, men det får J göra, jag känner mig busy och för blödig.. Och så ska bilstol och grejor lämnas hos mamma, eftersom hon ska hämta L på dagis. Men det får nog också J göra eftersom jag har lite jobbmöten.
Okej, bröllop i Gbg. Ser tyvärr inte fram emot det så mycket. Känner absolut inga av gästerna och knappt brudparet. Känner mig uppspänd i magen (har haft ont i magen snart hela veckan) och klänningen sitter tight som ett jäkla ålskinn. Not nice! Hittade ingen annan klänning idag när jag letade igenom varenda klädbutik i köpcentrat. Men det blir säkert trevligt... det brukar ju bli så när man inte har några förväntningar.
Vidare då, hem på söndag. Hämta L och D. Fixa, tvätta och stryka. Söndag, kalas för L:s kusin, så den dagen kommer ju bara att swischa iväg. Måndag, jag åker till Örebro med jobbet. Hem onsdagkväll, bör förhoppingsvis vara hemma vid halv tio på kvällen. 06.05 på torsdag morgon går flyget till Boston. Så, det går kanske att förstå min stress.. Jag måste fixa precis allt innan jag åker till Örebro på måndag. När jag väl kliver på tåget då så är det liksom kört. Om det inte är något jag kan instruera J att fixa. Men jag är ju lite av en kontrollmänniska...

Har idag iaf fixat godisbeställningen som min kära vän C i USA har gjort :-) Känns skönt! Jag var lite orolig över var jag skulle hitta hennes önskemål, men det gick bra.

Härom kvällen fick jag en överraskning av J. När jag drog bort överkastet för att gå och lägga mig så låg där en sprillans ny iPod Classic!
Han är ju för söt, min man! Han tyckte att jag hade för kasst batteri i min gamla - vilket han hade helt rätt i :-) Han vill väl slippa mitt tjat och gnäll om batteriet tar slut på väg över Atlanten :-)

Gillar

Kommentarer

2BarnsMamman,
Vilken underbar överraskning från en omtänksam man! Hoppas bröllopet blir kul trots allt! Ha en fin helg! Kram
www.blogger.com/profile/173795861757916610
Rebecca,
Förstår verkligen din stress, det är mycket att hinna med men det fixar du!
Vilket fin present från maken, gulligt.
Hoppas bröllopet blir trevligt!
Massa kramar
cheeky.webblogg.se/cheeky
Ingela la la,
Jösses, vad grejer att hinna med på kort tid. Jag förstår absolut din stress.
Har ni för tråkigt på bröllopet så är det bara att ringa 😉 Fast jag hoppas såklart att ni får kul.

Jag skulle oxå vilja ha en liten sån där present.. 😊

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Mamma Russin,
örebro ? det är ju hemma hos mig det?? så kul..

tyvärr så bjuder vi på regn idag..

hoppas din resa gått bra , men med en ipod i öra så tror jag nog det..;)

krmakram
enburkrussin.se
Mamma Russin,
oj nu läste jag nog för fort.. ska du till örebro på måndag??

hihi.. inte idag..

kramigen
enburkrussin.se