Stress & censur

Jag känner att jag inte hinner med bloggen lika mycket längre. Jag hinner definitivt inte hälsa på hos alla andra bloggar lika mycket som jag gjorde förut. Antar att det är denna situationen många hamnar i när de börjar jobba igen efter föräldraledighet.. Det är tyvärr många som slutar blogga efter ett tag har jag märkt.

Det blir lite stressande att inte hinna skriva lika ofta som förut. Och bloggen blir ju liksom inte så levande. Och det är nästan ännu mer stressande att inte titta runt hos andra. Det märks lite på antalet kommentarer att jag inte är så aktiv för tillfället. I måndags hade jag lite extra många besökare men bara ett fåtal kommentarer.


Som tur är ska jag snart på en liten bloggträff och träffa ett gäng goa tjejer som jag lärt känna genom bloggen! Vet att det är fler av dem/er som är i ungefär samma blogg-situation som jag, och vi kan kanske ge varandra lite inspiration! Fast med tanke på klientelet så är frågan om det kommer att kunna skrivas något efter den träffen eller om allt måste censureras... ;-)

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Haha, ja risken med den träffen att det inte finns något som kan hamna i bloggen 😉
Jag vet precis vad du går igenom och jag är ju där själv lite nu och då.. men vi kämpar väl på 😊 Tiden kommer och går och så kommer det nog alltid vara.
Jag tycker ju väldigt mycket om alla dina fina kommentarer men jag är ju värdelös på att kommentera själv. Var sak har sin tid brukar jag säga..

Kram och ta hand om dig!

Det ska bli jätteroligt att ses nästa helg!
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Jenny Ageton,
Känner igen mig, det går verkligen i perioder. Nu är jag väldigt trött, men på nåt sätt orkar jag blogga lite 😊
Snart tacos här, räknar dagarna nu 😉
nockinocki.blogg.se
Känner helt och hållet igen det där... Men nu när lilla tjejen är en månad börjar jag komma igång igen... Annars är blogga via mobilen guld värt 😉
nastanperfekt.blogg.se
Pernilla,
Just precis.
Jag skulle ha tid att blogga mer men just nu är jag i valet och kvalet.
Fortsätta i ny blogg eller sluta. Vet att jag fått läsare som jag inte önskar. Folk som jag "känner" men inte önskar ha i mitt liv. Tänker ett tag till.
Gillar Bloglovin. Där kan man delvis följa andra genom att se den första delen i inläggen.
Trevlig helg på dig. Hoppas solen lyser på oss hela helgen.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Tina,
Hej hjärtat! Hihi! Ja vi får väl se om vi kan skriva ngt efter nästa helg eller om det bara blir censur 😉 Jag förstår hur du känner angående bloggen och att titta in hos andra. Jag känner precis likadant nämligen. Hoppas ni har haft en mysig helg och GRATTIS i efterskott till fina lillprinsen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886