Stressa hit och stressa dit

Jag tyckte att jag hade en ganska lugn vecka, men nog sjutton blev det stressigt trots allt. Idag hade jag tex tänkt gå från jobbet vid lunch för att inte behöva stressa. När gick jag? Halv två och då blev det en runda i skogen med doggen D innan hämtning på dagis. Var hemma tio över 2 och mina äldsta vänner med barn kom halv tre. Gissa hur mycket jag hann förbereda? Inte för att det spelade så stor roll för vi pratade medan jag fixade i köket (så mycket det nu går att prata med två tjejer på 4 år, en kille på 1 år, en hund på 9 år och en valp på 8 månader som var stor som en liten kalv som hela tiden pockade på uppmärksamhet...).

Imorgon är det föräldramöte på dagis vilket gör att det blir lite småstressigt igen. Hade jag varit lite smart hade jag så klart förberett någon mat redan ikväll, men jag orkar inte nu... Så nu måste jag hinna slänga ihop något hyffsat vettigt som vi kan slänga i oss innan det är dags att kila iväg till dagis. Iaf L måste ju få lite käk innan farfar kommer och busar!

I tankarna har jag en massa saker planerade inför fredag då jag också bestämt playdate med en kompis på em så.. tja, fast maken åker på tjänsteresa fre-sön så jag har liksom ingen annans tider att passa. Lite nya kläder skulle jag också vilja hinna köpa för fy bubblan vad snabbt det gått innan jag började känna mig pluffsig!

Nehej, nu blir det sängen och en film. Det gör säkert att jag känner mig mycket piggare imorgon...

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Det är bättre att komma hem kl halv sex varje dag och inte ha nåt liv, då planerar man inget och slipper stressa. Skojar bara 😉. Men lite så är det. Det är tur för mig att det finns facebook så jag inte hamnar i total social torka.
www.blogger.com/profile/018631233984026212