Stressar vidare

Stressandet fortsätter, men på något sätt lugnade det sig lite när jag igår hittade en sjal! På KappAhl! För 129:- Prisvärt!! Ha ha, klänningen kostade eg $99 men jag köpte den för $25 och nu en sjal för 129 Kr - riktigt glädje för sådana fynd!

Och så fixade jag present till L:s kompis och var på kalas igår. Då fanns det liksom inte så mycket jag kunde stressa över, just då. Avslutade kvällen hemma med lilla familjen, käkade Kalix-löjrom och kollade på de sista delarna av Arn som vi inte hunnit med tidigare.

Idag var det inplanerat en båtfärd, men den sköts på framtiden pga det trista vädret. Inte för att det regnar, men det är grått och disigt. De inställda planerna gjorde att jag har hunnit packa upp en hel del böcker (och samtidigt blivit sugen på att läsa om en stor del av dem! Sån är jag ;-)) och maken har varit en tur på Ikea för att köpa inredning till våra garderober. Det börjar likna något här hemma! Han hann visst också med en tur till en annan affär - och kom hem med 2 tv.... Ni som känner honom vet hur han är.......

Nu blir det ett varv med dammsugaren, innan vi ska ta en fika i båten med goda vänner som sedan följer med hit på middag. Maken skruvar just nu upp rullgardiner så att vi är redo för nattgäster igen! Jag gillar verkligen att det är enkelt för folk att sova över här. Det ska inte vara bökigt, utan enkelt att kunna erbjuda vänner en sovplats. Och har vi lite tur kan vi få manlig hjälp att bära upp en säng till andra våningen också ;-)

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Vad skönt att allt löste sig och stressen lade sig.
Klänningen var hur söt som helst, den ska kollas in snarast!
Hppas att ni haft en riktigt mysig dag i goda vänners lag!

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu