Stressigt att vara mammaledig!

Jag fattar det inte, men det är väldigt stressande att vara mammaledig :-) Man skulle kunna tro att jag har gott om tid, men åh nej, det är fullt upp hela tiden och jag stressar fram och tillbaka. Idag tyckte jag att det var ganska lugnt. Vi åt frukost och hade en skön morgon innan vi åkte ner till stan för att först rasta doggen D i en park. Där vi förövrigt träffade på en kompis så L fick leka en milli-stund på lekplatsen. Sedan vidare till pastorsexpeditionen för att kolla lokalen vi ska hyra nästa helg för att vara i efter dopet av lillebror. Helt plötsligt var klockan tio i tolv och det blev en enkel lösning till lunch - nuggets i ett happy meal till min skrutta.
Stressade hem, slängde i mig lunch, drog med dammsugaren genom hela huset, slängde ihop en fruktsallad och skulle förbereda kaffebryggaren. Insåg att det fanns typ 2 mått kaffe kvar i burken.. Jag dricker inte kaffe själv och hade lite dålig koll. Klockan var tio i ett och ett skulle R:s föräldragrupp komma... Jodå, så att... Blev ett besök in till grannen för att låna kaffe. Sedan var det bara en av mammorna som drack kaffe.. men det hade känts otroligt dumt att inte ha något kaffe att erbjuda..
Alla syskonen lekte jättebra, bebisarna åt och sov och vi mammor hann både fika och avverka en massa samtalsämnen. Många blev det eftersom vi blev avbrutna med jämna mellanrum och inte kom ihåg vad vi pratat om utan började om med något nytt :-) R ville bara sova i min famn, grät hela tiden om jag la honom i vagnen eller babysittern.
Plötsligt var klockan kvart i fyra, alla åkte hem och vi kastade oss i bilen och körde till simmet. Puh liksom! och jag som tyckte att vi hade en lugn dag framför oss!
Nu sitter barnen och jag i soffan och kollar på Så ska det låta med favoriten Magnus C!
Bild från december då jag fick träffa min favorit under hans julkonsert. Jag höggravid med R i magen och lite smått generad eftersom jag faktiskt vågade mig på att fråga om vi kunde ta en bild :-)

R bara gråter om han inte vår vara i min famn och jag vet inte vad det är... Det är inte helt lätt att göra allt med en hand, men så fort jag lägger ner honom så vaknar han och gråter. Han visar inte att han har ont någonstans så jag tror inte att det är magknip. Tur att jag har en hjälpreda, men hon somnar nog snart... Det blir nog sängen för oss alla tre (J är inte hemma) och en film för mig, Imorgon har jag iaf inga planer!!

Gillar

Kommentarer