Strul!

Grr, vad frustrerande att blogger varit nere i ett dygn och att det inte gått att varken göra inlägg eller kommentera. Och nu saknas det ett antal inlägg... Men jag läste att de ska läggas tillbaka så jag avvaktar väl lite innan jag börjar klaga allt för högljutt :-) Typiskt är det iaf när jag under gårdagskvällen faktiskt hade lite tid att surfa runt och hälsa på hos andra.

Idag har barnen och jag haft en lugn dag. Pappa J åkte till Sthlm igen - han fick inte nog förra helgen när vi var där :-) Eller så är det för att han ska jobba... Barnen och jag tog en lugn morgon och sedan fick R ett välbehövligt bad. En sen frukost och sedan åkte vi ut och fixade några ärenden. Ett besök på Stadium för mig för att köpa hantlar och ett besök på Toys´r Us för att köpa en födelsedagspresent till L:s bästa vän som ska ha kalas imorgon. Och inget tjat alls från L att hon skulle ha något när vi var där! Bara det hade nästan varit värt en present :-)

Sedan har det varit sim för L och då glömde jag att doggen D var i bilen ocg glömde stänga av larmet i bilen. Vilket jag kom på efter en halvtimme och rusade ut ur simhallen. Larmet var iaf inte igång när jag kom ut och jag var så stressad att jag inte kollade vad det stod på displayen i bilen, jag bara stängde av larmet. Puh.


Efter den pärsen och lite tjaffs med L som bara busade på simmet så tog vi en jättehärlig promenad runt några dammar innan vi köpte kebab (tallrik och sallad) och åkte hem. Nu tillbringar vi en soft stund i soffan framför Så ska det låta och provsmakar Marabou Caribbean. Mumsich :-)

Gillar

Kommentarer