Strul med maten

Efter en riktig familjedag är kg nu helt slut. Hotellsängen verkar riktigt skön och lockande :-)

Vi tog en kanaltur och fick lite kulturell info om Köpenhamn. Sedan träffade vi en bekant till J som också råkade vara här just idag, och tog en fika, innan vi begav oss mot hotellet. Som tur var föreslog J att vi skulle käka innan så vi gick till Jensens bofhus.

Vet inte om det är något generellt med Köpenhamn eller om vi bara haft otur idag... Lunchen i Nyhavn tog en lång tid att få in, jag som hade beställt en räksallad (som serverades med potatis) utan potatis, fick så klart potatis. Visserligen lätt att plocka bort. L hade vakt pommes till fisken och fick potatis. Fikan, då de andra käkade mat, var hur rörig som helst. Fyra av fem fick in sin mat och hon som hade beställt en sallad fick vänta en lång stund. Två beställde bananasplit med endast vaniljglass, men en fick blandad glass..

På middagen fick vi ingen barnmeny utan beställde en burgare till L och J och jag vars en köttbit. När vi sedan såg att andra fick kritor etc till barnen och frågade efter det insåg vi att det fanns en barnmeny.. Maten kom in och mitt kött var allt annat än medium... Min tallrik togs ut igen och jag fick vänta nästan en timme på ny mat...

Hade vi bara otur?!?


Nu har L lekt häxa ett tag, en häxa med ett trollspö. Hon är väldigt pigg och det kam bero på glassbuffén efter middagen. R har just vaknat efter en sovstund och det ska bli mycket intressant och se om det blir någon sömn inatt..

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
Men fyy vilken dålig service!!! jag hade blitt galen..

ni skulle ju ha blitt bjudna på maten sedan efter allt strul..

kramisar
www.blogger.com/profile/166633865938851156