Studiedag, fågelkvitter & familjeribben

Det är studiedag för kidsen imorgon så vi drog till Solsidan. Det var verkligen länge sedan vi var här nu så jag har längtat! Har kommit så långt med uppackning etc i vårt nya hus att jag kände att vi kunde åka hit med gott samvete och utan att känna stress.

På kvällsrundan med den fyrbenta fluffiga kvittrade fåglarna så högt att jag ville stanna och spela in dem :-) Och så såg jag ett rådjur och en hare :-) Det är lite skillnad mot hemma på vår gata i stan där det nu är grävmaskiner och diverse anläggare precis överallt. Eftersom det är ett nytt område som ska vara klart om en månad så jobbas det febrilt överallt. Men här ute i skogen var det ganska lugnt en torsdagseftermiddag. Fast det är ändå kul när man tänker tillbaka på hur mycket som hänt och allt som förändrats sedan vi köpte den lilla lilla sommarstugan för 9 år sedan.

Nu har vi tagit en premiärtur med familjeribben :-), grillat & käkat smashed burgers och grabbarna bastar medan vi tjejer ligger på vars en soffa med filtar och bara softar. Det är fredagskänsla deluxe och kidsen har frågat om de får dygna. Jag sa ja, haha! Själv tänker jag ta sovmorgon imorgon. Foten känns ganska bra även med skor på nu, så det blir förhoppningsvis en härlig skogspromenad imorgon med den fyrbenta. Då ska jag lyssna på fågelkvitter och spana efter fler djur.

Gillar