Stuglördag

I fredags em efter förskola/skola/jobb åkte vi till stugan. Till Solsidan. Skönt att komma iväg i bra tid och komma fram innan det var mörkt.

Målet med helgen var att slappa och det har vi gjort! J har fixat lite med stenar men jag har inte gjort en enda nyttig syssla. Förutom mat och disk och så då :-) I fredags blev det bastuhäng för hela familjen, dock olika lång tid för oss alla. Men alla blir nöjda.

Igår vaknade hela ligan ganska tidigt för att vara oss och sedan begav sig övriga lilla familjen ut med Den Lilla Röda Båten. Jag satt bara kvar på bryggan och hängde. Njöt av vågornas skvalp och solens strålar. Jag försökte verkligen boosta kropp och själv för att bli fri från förkylningens om hindrar mig att träna som jag vill och som gör att jag har noll energi för tillfället.


Precis när jag bestämt mig för att hämta en bok och flytta över till solsängarna istället så kom lilla familjen tillbaka. Det blev en spontanfika som L så fint dukade fram i solen innan alla pysslade vidare med sitt. Jag blev sittandes med min bok, enligt plan.

Och så lunch på "fiskrestaurangen", eftermiddagsvila på soffan för en del, eftermiddagsbastu för en del och så grillad oxfilé till middag innan vi körde musikquiz with a view i bastustugan. (Bastustugan innehåller alltså inte bara en bastu, utan även ett "vardagsrum" med kök och en toalett med dusch.)

Kvällen avslutades med lite soffhäng där familjen knoppade in vid olika tidpunkter. En riktigt skön lördag. En riktig stuglördag!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Bastustugan låter lite som en dröm ��
Jag vill åxå till Hovs hallar! Kram
nockinocki.blogg.se