Summering och soft dag

Det känns som om jag inte bloggat på flera dagar. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Och idag har jag egentligen haft tid, men prioriterat annat. Och när jag tänker tillbaka för att försöka komma ihåg vad jag gjort i veckan kommer jag inte ihåg något speciellt...

Igår hade vi besök. Inte bara av stormen Sven, utan även av en leverantör från Korea. Härligt att besöka Sundets pärla när vågorna var höga som giraffer... Kul, de tror säkert att Sverige är det där landet med isbjörnar på gatorna...  ;-)

På kvällen hade vi våra kära vänner middag och J trotsade Sven och samlade ihop grillen som låg utspridd på gräsmattan och grillade. Gott! Jag slängde ihop ett par kryddsmör varav det ena lätt kommer att göras igen i det här huset. Recept kommer. Likaså en riktigt smarrig Frozen pepparkakscheesecake som föll alla i smaken utom just maken.. Tyvärr.
Idag vaknade vi upp till ett vintervitt landskap - till barnens stora glädje. Jag tycker också att det är ok, så länge det inte börjar slaska! Lite motion blev det i form av snöskottning medan J bytte till vinterdäck på min bil... Så där i sista sekunden..

Sedan har det varit en soft dag. J var med barnen i pulkabacken och de kom lyckliga hem och drack lite varm choklad och åt pepparkakor. Jag hann med ett snabbt julklappsinköp idag och hade gärna betat av fler om det inte varit en miljon människor som haft samma tanke som mig... Jag har också betat av ett par ångestprojekt här hemma och jag kan inte förstå varför det tagit mig så lång tid när det känns såå bra när det väl är gjort?!?

Vilken härlig dag vi haft! Soft och skön! Det är inte ofta det händer :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
God morgon hjärtat! Ja såna dagar behöver man verkligen ibland! Har ni fått så mycket snö att ni kan åka pulka? Här har det precis bara kommit så att det täcker marken! Önskar dig en fin söndag finaste! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886