Superhjälte, feber & mello


Vet inte var jag ska börja - nu är det redan måndag igen! Helgen kan förmodligen sammanfattas med superhjältekalas, feber och mello.

L och jag lyckades få ihop en superhjältemundering i lördags som hon kände sig nöjd med. Det hade varit en jätteroligt kalas, med allt ifrån superhjälteketchup till laserbana och massa lek och bus. Det var en något sockerstinn och uppspelt superhjälte jag lämnade av hos farmor tillsammans med en febrig liten lillebror.


Förutom att jag tyckte att det var jobbigt att vara ifrån barnen (extra jobbigt eftersom jag visste att R var krasslig) så hade vi en toppenkväll. Det blev en snabb titt på hotellrummet där nya kläder åkte på innan vi slängde oss i en taxi och åkte för att möta upp övriga mellogänget och käka middag innan själva mellon. Efteråt blev det lite drinkar och allt avslutades på 23:an med lite räkmacka :-)

Gillar

Kommentarer

Martina,
Så länge barnen har det bra så brukar jag inte känna speciellt mycket längtan efter barnen när jag någon gång är ute och hittar på något (iofs så är det inte kul när ett barn är sjukt förstås) för att vi mammor ska vara så bra mammor som vi är så behöver vi ju ut och roa oss ibland 😊
www.blogger.com/profile/138201751565117711