SURPRISE!!!

Nehej, det skulle visst inte bil en lugn hemmakväll i soffan med barnen igår! Det var visst överraskning på G! Min kära vän Cool fyllde år så barnen och jag satte oss i bilen rustade med bubbel & tårta och laddade för att ropa SURPRISE när vi dök upp på den andra kusten. Födelsedagsbarnet blev överraskad och vi har haft ett härligt dygn.


Trots att barnen inte träffas jätteofta så funkar de alltid superbra tillsammans. De tar tre sekunder sedan är de aktiverade med något tillsammans. Tjejerna är lika gamla och har många gemensamma intressen. Det skiljer ett år mellan grabbarna och deras gemensamma intresse är BUS :-)


Vi passade på att njuta av det härliga vårvädret som besökte oss under förmiddagen. En låång promenad i underbar natur och lite fika som gjorde susen så det fanns hyffsat med energi för att orka gå tillbaka. Sedan kom det lite snöflingor dalandes i luften. Hur konstigt väder är inte det?!?

Nu har barnen och jag landat hemma igen. Trötta ska vi strax krypa ner i renbäddade sängar. Imorgon  väntar nya äventyr!

Gillar

Kommentarer

Mamma Maria
Mamma Maria,
Va härligt det är när barnen fungerar bra tillsammans! Så mycket lättare allting blir!
Roligt med överraskning!
mammamaria.nu
Therese
Therese,
Men så kul!!! Hoppas mammorna hade lika trevligt som barnen och att bubblet smakade! Ha nu en härlig vecka ❤️ Kram
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229