Surtanter & sjöbusar

Så var helgen över lika snabbt igen. Jag ville verkligen inte åka hem från Solsidan i söndags, men det var bara att bita ihop & packa ihop.

Tomten är nu röjd efter arboristernas arbete med eken. Jag hoppas att det blir bra. just nu känns eken så klart annorlunda, då de ändrat formen en del.

Vi hade riktigt fint höstväder större delen av helgen. Tog en promenad med vännerna och njöt av vädret efter lunchen i lördags innan vi slappade i den vedeldade tunnan & bastun.

Den fyrbenta fluffiga hade också en kompis på besök i helgen :-) Båda två, som är samma ras (dvs Cockerpoo), men med 7 års skillnad, är egentligen två surtanter :-) Vår lilla fluff är eg en riktig mes och vågar aldrig säga ifrån, även om hon är äldst, viket hon iofs inte var här. Vi hade nog alla förväntat oss att hundarna skulle vara lite tjuriga och hålla sig för sig själva - men de funkade toppenbra tillsammans!

Det var en riktigt trevlig helg, med vänner som vi inte träffat på flera år! Vi avslutade lördagskvällen med sällskapsspel och på söndagen blev det en båttur innan vännerna drog hem. Det var lite kyligt så nästa gång får det bli vantar och mössa, men det var väldigt fint med höstfärgerna.

Nu ska vi bara se till att det inte dröjer tre år tills nästa gång vi ses!

Gillar

Kommentarer

Kamilla,

Det måste varit småkallt på havet nu även om solen var framme. Kul att träffa vänner som man inte sett på länge

kamillaskamera.com/
Michelle ,

Åh så myssigt att eran vovve fick en kompis på besök 😊 det är så härligt o få se hundarna leka ihop 😊

michellefrandell.blogg.se
Diana Saelöen,

Förstår om du inte ville åka därifrån. Måste ju vara ert paradis... verkar som om ni haft det riktigt trevligt tillsammans. MEd ert besök.

nouw.com/fibrolivet
Paulina
,

Vad skönt ni haft det. Verkar så mysigt att ha ett sånt ställe att åka till. Gosiga vovvar 🥰

Marie - Sweetwords,

Så härlig höstig helg och fint att de fungerar tillsammans =D tssi såg lite sura ut båda två på bilderna hehe

sweetwordsbymirre.com
Emschen,

Oh vad jag saknar vår båt nu när jag läser att ni tog en båttur.

Kul att det fungerade så bra med hundarna!

emschen.se