Sushi, Stålmannen & nyfiken granne

Testade vår nya "kvarterskrog" i fredags :-) Zushi med z. Ett trevligt ställe, kul inredning, väldigt god mat och mycket folk. Alla blev nöjda med maten så där lär vi äta många fler gånger.

Jag gillar sushi som inte är bara är kall så detta föll mig precis i smaken och tom R, som inte är lika glad för sushi som vi andra. hittade lite spett och annat som han gillade.

Annars har vi fixat mycket i nya huset. Vi (mestadels J) har byggt garderober och jag har flyttat nästan hela köket. Jag har grym träningsvärk i vaderna och jag hoppas att det är för att jag satt knasigt när jag skruvade garderobslådor och inte för att jag sprungit upp och ner i alla våra trappor...ha ha! Det är ju fyra våningar ändå :-)

Vid ett tillfälle när både J & jag stod i köket som kom det en dam utanför och tittade in. Hon hann ända fram innan hon upptäckte oss och hon blev så förvånad, haha! Vi öppnade dörren och hon bad så klart om ursäkt. Hon bodde i kvarteret bredvid och var nyfiken på hur det såg ut i dessa husen, men trodde inte att någon flyttat in. Och det har vi ju inte riktigt gjort heller... men snart så!

Båtarna mellan Sverige & Danmark går förbi vårt hus, så pass nära att varje gång jag tittar upp och ser en av färjorna så känner jag mig som om jag var med i SOS - Segelsällskapsresan där Stig-Helmer & Ole letar efter en påse med nycklar mm på en soppråm. När Finlandsfärjan passerar hör man en röst som säger något i stil med "Och på styrbord sida ser vi Stålmannen & en rosa kanin." :-D

Gillar