Svettig kille, skippad träning & solig middag

Har skrivit förut om sonens aktiva intressen förut och den här helgen har han varit ute så mycket att han nu nästan blivit beordrad att bara vara inne och vila :-) Nej, men skämt å sido, igår åkte grannen förbi grabbarna och lämnade av ett par cheeseburgare bara för att de skulle kunna fortsätta hänga med sina kickbikes och inte behöva komma hem. Idag åkte jag dit med mellis och energipåfyllning åt dem. Hittade två svettiga killar som bara åkte och åkte och åkte! Underbart!

Själv har jag fortsatt mitt planterande och nu blir det ett helt gäng nya blommor som får följa med till jobbet imorgon. Ikväll grillade maken och vi har suttit ute i solen och käkat. Får nog räknas som premiärmiddagen på trädäcket detta året! Härligt ändå! Och det gäller att passa på, för imorgon ska det visst också vara fint väder, men sedan kommer regnet igen. Om man får tro prognosen.

Skippade träningen idag och jag tycker faktiskt att min axel känns lite bättre. Jag är fortfarande superöm, men tycker att jag kan röra armen mer obehindrat idag. Var nog ett bra drag att vila. På tal om att vila, hör hur min massagekudde ropar mitt namn nu! Jo, det är sant! :-)

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det är fantastiskt hur mycket ork dom har barn i den åldern

nouw.com/stenhagenbettan
Fnulan,

Vi ska vara glada att kidsen vill vara ute, det är stor brist på den varan nu för tiden. Vad skönt att din axel är bättre!! KRAM

www.fnulan.se

Vilken härlig energi grabben har. Så roligt!!

Underbar sol idag!!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Madde ,

Man får passa på då vädret är fint. Här uppe i norr kan man aldrig veta 😊 Regnigt, men det kommer bli en varm dag idag känns det som.

www.nouw.com/madelena
Hannas krypin,

Men så härligt att de är så aktiva. Bra när man kan hjälpas åt och ge barnen lite att käka. Jag vill också plantera men jag vet inte vad.

hannafialotta.blogg.se
Kamilla,

Härligt med aktiva och rörliga barn. Vi åt också ute hemma vid första gången i helgen. Donken på balkongen medan vi renoverade.

kamillaskamera.com/
Therese,

Wow vilket coolt ställe att åka på, förstår att de vill vara där då! Här är barnen ute och cyklar, men ingen värme att tala om, rent av snöblandat regn i morse så jag hoppas värmen från södern letar sig upp! Ha en fin vecka!

lurans.blogg.se
minasvarld
minasvarld,

Härligt när barnen är aktiva och hittar något de verkligen gillar. Skönt att kunna sitta ute och äta, då vet man att det går åt rätt håll med vädret och man längtar efter många sköna kvällar utomhus framöver <3

nouw.com/minasvarld
Marie,

Så roligt det ser ut med skate och vi hra också en skatepark här och denär jättestor, många barn dras dit vilket är toppenbra, bra satsning vår kommun gjorde. Gott med premiärgrillning och skönt att axeln är bättre

sweetwordsbymirre.com
Marlene,

Men så härligt väder och middag ute. Här bara regnar det...

fdensammamamman.se/