Syndrom, lampor och hosta

Ahh, jag blir så trött på mig själv! Jag fattar inte varför jag låter vårt hem förfalla emellanåt?!? Idag tog jag ett litet ryck på ovanvåningen, röjde bla gästrummet där hela sängen var täckt av rentvättade, urväxta regnkläder och överdragsbyxor, extra kläder från dagis osv osv. Det tog en halvtimme att plocka lite här och där och nu ser det plötsligt hyffsat ut. Varför gör jag så här?!? Det måste ju vara någon typ av syndrom?

Efter renoveringen har vi fortfarande inte riktigt kommit i ordning och vi ser liksom inte röran längre. Jag inser att jag bara måste ta ett rum i taget och få ordning. Sovrummet bör vara prio ett eftersom jag sover lite kasst. Vi behöver sänglampor som står på fot. Vi har köpt en sänggavel som liksom är en hylla så lamporna ska stå ovanpå den och lysa ner så att man kan ligga och läsa i sängen. Det är supersvårt!! Tips någon??

Och som ett brev på posten börjar L nu hosta när hon varit på dagis ett par veckor och alla barn börjar komma tillbaka efter sommarledighet. Typ alla snorar på dagis just nu! Och as usual sätter det sig på L:s luftrör och igår var det dags för astmamedicinen igen vilken hon inte behövt på hela sommaren. Hon hade ev lite feber, men jag är inte riktigt säker på vilken hennes normaltemp är. Borde nog ta tempen typ morgon och kväll under en vecka då hon är frisk för att kunna veta på ett ungefär. Shit, ibland känner jag mig verkligen som en kass morsa som inte vet sånt här!!! Hoppas att det blir en lugn natt med bra sömn, imorgon kommer några vänner hit på middag efter jobb/dagis. Lite kul att göra något en vardag, alla ska ju ändå äta middag liksom :-D

Gillar

Kommentarer