Systrar, bröder och tv

Hmm, jag som följer ganska många serier på tv har tyckt att det har varit ganska skönt en lång tid då inga serier gått. Men jag har så klart saknat det lite :-) Ikväll fick jag veta av Mia på Hem & Lycka att Brothers & Sisters nu börjat gå på kanal 9. En kanal som jag har noll koll på! Undrar hur många avsnitt jag missat?

När jag satt med fjärrkontrollen för att ladda för inspelning upptäckte jag att The Mentalist hade börjat på 3:an igen. Dock visade det sig vara ett avsnitt som jag redan sett. Men jag, som är i-landsproblemen personifierat, tycker att det är lite irriterande att serier bara börjat utan att det är någon typ av reklam för det. Eller är det kanske så att jag missat reklamen eftersom jag inte sett på tv på länge? Så kan det ju också vara...

Gillar

Kommentarer

Jag följer inga serier men gillar att se på CSI de gångerna jag får tid med TV. Tycker det är ganska skönt.
Det är väldigt skönt att älsklingen är hemma när man själv inte är på topp. För en gångs skull tajmade han det. Annars tycker jag han alltid är borta när någon av oss andra är sjuka.
Hoppas du fick ordning på tabloerna.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
CharmKatti,
Haha, ja du C, här följs inga direkta serier. Det skulle vara Barda då 😊
Skönt att höra att du börjar landa i renoveringskaoset. Har hittat ET än?

Kram, kram!!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Linda,
Jag följer inga serier av den sorten utan kan titta om det inte finns något annat. Följer mest inredningsprogram, dokumentärer och liknande.
Men visst är det lite dåligt då det inte varit någon "reklam" för programmen som börjar, hur ska man då veta när det börjar.
Kram
www.uppochnervandahuset.se