Tack!

Oj, så mycket vi fått på den här resan! Inte bara själva upplevelsen och alla äventyr utan även små goodie bags både här och där! Ett stort tack till Stena Line och Twingly som ordnat allt det här så bra! Tack för att L och jag fick chansen att vara med på det här äventyret som var mer än jag kunde tänka mig!


Tack till Ronja, Katja, Sofia och Carl som varit med oss på resan och fixat allt ifrån bortglömda väskor till chipsmellis och inträde till Sommerland innan de egentligen öppnade! Tack också till vår tålmodiga, busschaufför Ronny som stått ut med allt tjatter i bussen varje dag! Tack också till alla tjejer som var med på resan tillsammans med era barn! Det ska bli så spännande att läsa era inlägg om den här resan.Sagafia ”när liten blir stor”GlamourmammanSagaBus & LillebrorMrs MoetHUSnrNIOEvsi.. i en värld full av livFruLindaOlssonAnne WernerM Som i UnderbarBondmorans BloggLoppan & LivetEmis-ROCK N ROLL MAMAEmma-Lou

Puh,  nu ska det bli ganska skönt att krypa ner i min egen säng! Väskorna är uppackade, två maskiner är tvättade och barnen sover. Känner mig redo för morgondagen. Fast jag inser att jag kommer att vara ganska trött, efter ett härligt äventyr då både L och jag haft riktigt, riktigt skojg!Gillar

Kommentarer

Linda,
Låter verkligen som ett toppenäventyr ni fått vara med om, kan tänka mig ni är trötta men glada nu när ni landat hemma igen.
Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Tina,
Välkommen hem finaste! Ja ni verkar verkligen ha haft en underbar upplevelse! Är glad för Er skull att ni kom med! Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886