Tack, naglar och Norge

Tack för alla grattis!
Jag känner mig väldigt uppvaktad trots att jag nästan förträngt att jag fyller år.. Det är liksom viktigare/roligare med barns födelsedagar, eller när man anordnar en fest - vilket jag inte gör eftersom vi är på väg på julbord/kryssning. Det ska dock också bli väldans kul och just nu sitter jag bara och väntar på övriga gänget som ska hämta upp mig.

Som jag trodde så hann jag inte måla naglarna så nu kommer de säkert att gå av och bli skitfula till kvällen, men jag har ett back up-kit i form av genomskinligt lack, mörkt lack och ljust lack. Jag får helt enkelt ta det som passar. Då, lite senare, när jag förhoppningsvis har tid att måla :-)
Nu bär det först av till Danmark och sedan vidare till Norge. Jag har ingen aning om ifall jag kommer att kunna göra några fler inlägg innan söndag, eller om jag kommer att kunna kommentera hos någon annan.. Så jag passar på att önska alla en riktigt trevlig helg!!

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Hej!
Jag vill passa på att önska en trevlig Lucia och samtidigt tipsa om årets julkalender som pågår för fullt, just idag kan man tävla om DAGENS lucka som innehåller ett fint pris från Barntavlor.se, dessutom pågår 3 stycken julklappsregn där EC Design (klockor), Sagoboxen.se och Little Fairies sponsrar. Dessutom så sponsrar WILLVIN 3:e adventutlottningen, där kan man vinna en VALFRI skötväska - inte illa, eller hur?! 😉 Kika gärna in och var med (om du inte redan deltar). 😊 Kram Carolina
carolina1979.se