Tacksamhet & tulpaner

Det händer oregelbundet att jag gör en Måndagslista där jag skriver saker som gör mig lite extra glad, just den måndagen. Så här såg årets första måndagslista ut tex.

Men idag skulle jag vilja göra en tacksamhetslista trots att det bara är söndag. Wild and crazy liksom :-)


Det har varit en fantastisk helg och jag har hunnit med allt jag hade som plan i fredags.

I fredags blev det fredagsmys med tjongiga kycklingbollar och Talang på tv tillsammans med kidsen. I lördags betade jag i rask takt av pre-frukost-smoothie, pannkaksbrunch, innebandymatch med R & klassträff med gamla kompisar från grundskolan. Mer om detta senare men oj, som jag skrattade!

I morse susade jag hem efter knappt 5 timmars sömn och hämtade upp R för ett event på Tropikariet. Kul, intressant och lite spännande!

Och ikväll blev det The Greatest Showman (för andra gången) med barnen, kinamat och sånglektion. Så ja, jag är lite småtrött nu ikväll. Det har varit fullt upp! Men såå mycket kul!

För att jag skulle få ihop alla aktiviteter (med en för tillfället skidåkande man) kom mamma & pappa till undsättning. Och inte bara hjälpte de till med barn och hund, utan de hade också med sig en fantastisk färgklick i form av en tulpanbukett!

Så ja, denna söndagen har jag mycket att vara tacksam för! 

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
Underbar bukett! Min svärfar kom alltid med två dussin tulpaner till mig när han levde <3

Du har minsann hunnit med, heja effektiva mamman!
KRAM
undermyumbrella.se