Taggad tjej & mjölkfri middag

Ikväll har den stora loppan provat på en ny aktivitet - JiuJitsu! Jag var lite skeptisk till om hon verkligen skulle tycka att det var roligt för hon har varit inne på både jympa och någon typ av självförsvar, och pappa J föreslog JiuJitsu eftersom han själv testat på det när han var liten. Men hon kom hem och visade både någon typ av handstående bakåtvolt och framåtvolt och verkade tycka att det varit superkul.


När det gäller mjölkfri kost är L väldigt taggad. Intyget verkar inte ha kommit till skolan ännu, men hennes klassföreståndare håller koll varje dag. Innan det är mjölkfri kost där tycker jag inte att vi behöver vara superhårda på hemmaplan om det är något speciellt L vill äta nu innan hon ska avstå mjölkprotein i 6 veckor. Men nej, hon vill inte äta något med mjölk i och det tycker jag är väldigt duktigt av henne.

Pannkakor gjorda på havremjölk blev slukade av båda barnen idag och L provade chaidryck som hon tyckte var jättegod. I helgen blir det premiär för mjölkfritt bak. Jag har bara inte kommit på något smarrigt till fredagsmysmiddag... Vad ska ni äta imorgon?

Gillar

Kommentarer