Takdropp, terrass & tunga steg

Oj, oj, oj så trött jag är här om kvällarna! Helt slut i kroppen! Men så där skönt trött, efter att ha rört på sig under dagen.

Idag har jag dock inte åkt skidor. Vi vaknade upp till takdropp och töväder. Jag insåg snabbt att det skulle bli tufft och jobbigt i pisten så jag valde att låta bli. Har nog aldrig åkt så mycket skidor som jag gjort den här resan, så jag vill bevara den positiva känslan.


Idag var också första dagen med riktig sol. Så vi passade på att skotta av på terrassen (när det ändå töade) och så kom svägerskan/svågern/kusinerna hit och grillade korv till lunch. Och när de skulle på afterski så hängde den här familjen på :-)

L och jag, som inte åkte skidor, gick i pisten hem och det var t u n g t. Vi genade lite mellan pisterna och liftarna också och det gav resultat. Stegräknaren visade över 13 000 steg när vi kom hem. Då hade vi visserligen varit inom skidshoppen och fixat lite inför morgondagen. Då blir det andra äventyr!

Gillar

Kommentarer

Kamilla Rytterlund
Kamilla Rytterlund,
Så härligt ni ser ut att ha det på skidsemestern förutom tövädret idag då. vi har bokat in våra skidresor i år idag. Längtar verkligen
www.blogger.com/profile/043267255929456572
Charlotte
Charlotte,
Ja, den där tröttheten efter att ha varit ute en hel dag är verkligen oslagbar! Var alldeles för länge sedan jag somnade av sådan trötthet nu 😊
www.blogger.com/profile/048876971865954228
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229