Take a deep breath

Efter att ha varit hemma med R hela veckan har han äntligen varit feberfri idag. Det blev äntligen lite matshopping och eftersom R fått för sig att han ville ha en halsduk blev det även lite halsduksshopping när vi hämtat syrran på skolan.

Egentligen ville han ha en blå halsduk med Bärgarn på(???) och han förstod inte alls när jag förklarade att det skulle vi nog inte hitta..Till slut gick han med på en randig - typ den enda vi hittade! Varför finns det massa halsdukar och sjalar till tjejer men inte till killar?!?


Sedan blev det lite för bra för den här mamman... Den där yogan som jag pratat om länge att jag skulle vilja börja med - den var jag i stort behov av ikväll.

Efter en mamma-barn-bamse-kram somnade R och L och jag tog en kopp te och fick en mysig pratstund innan hon också kröp till sängs.

Med en otrevlig skavande hals ser jag nu extra mycket fram emot en kväll med tjejerna imorgon när barnen får fredagsmysa med mormor & morfar. Men först blir det dagis/skola/jobb. Har myyycket att ta igen!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vabbruari har onekligen tjuvstartat... hoppas att ni liksom vi gjort bort det värsta nu samt att du får en fin kväll med tjejerna! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Jenny,
Hoppas du får en bra kväll. Kram
nockinocki.blogg.se