Takterrass, soffa & tjuvkik

Tjuvkik
På fredag ska vi få komma in i vårt nya hus och titta! Det är bara 2 månader kvar tills det är dags att flytta nu, så de börjar bli riktigt spännande. Vi promenerade förbi härom dagen och tittade in genom fönstret i "vårt vardagsrum". Såg att det var hantverkare där inne så min man var fräck nog att fråga om vi fick komma in och titta lite. Vilket vi fick, så det blev en liten tjuvkik innan det bokade besöket den här veckan :-)

Terrassen
Huset ligger precis vid vattnet och dessa bilderna är tagna på vår takterrass :-D Det kommer säkert att bil blåsigt där uppe, men förhoppningsvis också ljuvligt! Där ska jag sitta och titta på båtarna som går fram och tillbaka mellan Sverige & Danmark, haha!

Möbler
Annars börjar det bli hög tid nu att börja titta efter möbler. Då ytorna i det nya huset är mindre än i vårt nuvarande hus så kommer det att bli lite nytt. Soffa, matbord och stolar tex, och de hänger ju lite ihop. Iaf soffa och matgrupp som kommer att vara i samma rum. Tänk vad enkelt om vi hade hittat allt i samma affär :-D

Har du något tips på bra möbelaffärer? Var skulle du kolla om du var ute efter en soffa tex?

Gillar