Tandfén, hybris & spontan skidresa

Dagarna susar på. Har så klart mycket att göra iom flytten, men tycker samtidigt inte att jag har så mycket att skriva om. Kan ju inte skriva om att jag rensar varje dag :-) Så dagarna flyter på!

Vad händer hos oss?
J fick plötsligt frågan i onsdags om att följa med på en skidresa torsdag morgon då en av de planerade resenärerna testat positivt för Covid. Så J hakade på, kastade ner sina skidkläder i en väska och susade mot Andorra. Spontant och lite galet - men kul för honom som älskar att åka skidor!

Så kidsen och jag har rockat här hemma. Undrar hur länge jag kan kalla dem kids? Kanske tills båda är ungdomar. När är de de förresten? Är ungdom samma sak som tonåring? Oj, så många funderingar det blev den här måndagen :-)

L är krasslig och hemma från skolan. Hon blev genomförkyld i slutet av förra veckan och är fortfarande rejält hostig, väsig och stånkig i andningen. Tur att hon har astmamedicin trots att hon eg inte har astma längre.

R tappade plötsligt en tand igår. Han nämnde för några veckor sedan att han hade en tand som var liiite lös, men sedan har jag inte hört något mer om det. Det är inget han har suttit och vickat på eller ens nämnt att det varit konstigt att tugga på den sidan eller så. Men så igår hade han plötsligt börjat vicka på den och poff så hade han den i handen. Och han informerade mig att tandfén kunde swisha.. haha!! Nya moderna tider!

Och själv har jag varit och kollat på Pernilla Wahlgren har hybris. Den här showen var precis lika rolig som den förra - Kort, glad och tacksam. Jag hade ganska höga förväntningar eftersom jag hade ont i ansiktet när jag sett den förra showen. Av allt skrattande alltså! Men här började jag skratta innan alla ens visat sig på scenen. så ja, det var rejält med skratt även igår.

Idag har jag varit på utvecklingssamtal för båda barnen och det var bara fina ord. Det är enkelt att vara en stolt mamma ibland! 🤍 Och ikväll har J kommit hem så nu är vi fulltaliga igen!

Gillar