Tankar om igår, idag och om äldre släktingar

Söndag igen. Puh, vad tiden går snabbt. Insåg att jag knappt har fått något ordentligt gjort sedan J åkte. Visst, det är städat här hemma, men inget annat är tillfixat liksom. Hade så mycket idéer...

Igår var det kalas i skogen för en av L:s kompisar. Det var skönt att vara ute och barnen tyckte nog att det var mysigt att äta grillad korv, dricka varm choklad i kåsa och käka chokladbollar mitt ute i skogen. Var ganska nära mina föräldrar så efter kalaset åkte vi hem dit bara för att säga hej. Jag var lite orolig att L skulle somna i bilen, men efter att ha tryckt i sig hela godispåsen från kalaset så var hon ganska uppåt av allt socker. Och hemma hos m&p fick hon en glass som inte gjorde det hela mindre piggt. Passade också på att köra inom min farmor och be henne göra en halsduk till L. Det är inte speciellt ofta jag är och hälsar på min farmor så det kändes bra att bara titta förbi lite så där spontant. Det bästa av allt var nog att se att hon satt där en lördagkväll och sippade på ett glas vitt! Go farmor!! Det kostar ju så lite egentligen att höra av sig till sina äldre släktingar och det ger nog så mycket mer, så jag förstår inte varför det är så svårt att få till? Jag har bara min farmor och farfar kvar i livet och J har inga av sina mor- eller farföräldrar kvar. Ska nog ta och ringa min farfar idag bara för att höra hur han mår!!

L somnade inte på vägen hem, vilket var skönt. Hemma blev det lite McD-mat framför tv:n och sedan gick jag omkring och pysslade en stund innan Körslaget skulle börja. Kände mig jäkligt trött och seg men tänkte att det nog var pga att jag varit igång hela dagen utan att knappt sitta ner. L fick på sig pyjamas och så började vi kolla på körerna på tv. Jag mådde illa, frös och hade en jäkla huvudvärk så det blev till att gå till sängs så fort Gry Forsell tackat för sig. L var superduktig och verkade förstå att jag inte mådde bra. Och trots allt så fick hon ju vara uppe mycket längre än hon brukar. Hon fick krypa ner i min säng, jag läste en saga och sedan somnade både hon och jag.

Jag tror att jag mår bättre idag. Har inte riktigt vågat känna efter. Kan iaf inte sova, men det har ju blivit ganska många timmars sömn. Låg och tänkte på allt ifrån vad jag ska fixa för mat till tjejträffen på fredag, hur jag ska lösa barnvakt, hur jag ska få tummarna loss att lägga ut Pop-kläder på Tradera, till om jag ska försöka hitta en ny jacka idag. Skulle bara skriva in gårdagens steg på datorn - självklart har jag gjort värsta excel-dokumentet för att sporra mig själv :-) Så hamnade jag här. Fast nu ska jag ta med mig datorn och kameran upp och försöka få lite fart på de där Tradera-kläderna.....

Vet inte vad det är med L och sovplatser.. Igår valde hon den här.... Nallen har iaf fått täcke och kudde...

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
Somnade hon i den ställningen!?!?!?

Skönt att höra att du är lite piggare, en god natts sömn kan göra susen. Men ta det lugnt idag, inte behöver du ut på stan idag?
Var hemma och mys och fota lite kläder.

kram, kram!!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Louise,
Inte somnade hon väl så?! Såg mer bekvämt ut för nallen definitivt. Hoppas du slipper bli sjuk nu. Kram!
lollo71.wordpress.co