Tankar om vardag, rutiner & grannar

Det känns som om det var evigheter sedan L & jag var i New York. Men det är knappt tre veckor sedan... Visst har vi mycket som snurrar på här hemma så tiden går verkligen extra fort, men ändå. Vill ju inte glömma bort så snabbt.. Eller nja, vissa delar vill jag ju gärna glömma förstås :-)

Ofta när jag reser så tänker jag på hur det skulle kunna kännas att få till en vardag på resmålet. Att stanna lite längre än 1-2 veckor. Jag undrar var jag skulle handla min frukost eller var jag skulle kunna bo.
Brukar du också tänka så?

Idag kommer bestyren att fortsätta på hemmaplan. Istället för att fundera på New Yorks gator så är det snart dags att fundera på vart jag kommer att gå morgonrundorna med den fyrbenta fluffiga. Vi har haft en otrolig förmån att bo väldigt nära ett skogsområde nu men flyttar rakt ner i stan. Var ska W göra sin sista kvällskiss? :-) Var kommer vi att kunna parkera vår andra bil? Kommer vi att äta ute oftare? Kommer barnen att börja åka buss till skolan eller cykla? Det är en bra bit... Det handlar bara om några veckor för L som sedan slutar nian och förhoppningsvis får riktigt nära till sin gymnasieskola.

Kommer vi att få trevliga grannar? Förutom några knasbollar har vi haft det riktigt bra under alla år här på denna gatan. Insåg att det har bytts ut en del familjer under åren, det är många hus det inte bor samma personer i som när vi flyttade hit. Helt galet när man tänker så, det känns inte som om vi har bott här så länge. Men det är 16 år... barnen vet inget annat. De har bott här hela sina liv! Fast de ser verkligen fram emot flytten så jag hoppas att alla kommer att trivas på vår nya gata nere i stan :-)

Gillar