Tapas, tvätt och tappad tand

Är hemkommen från tapasträffen. Såå mätt! Och då hade jag inte ens med mig min misslyckade chokladmousse - som jag nu försökt rädda genom att blanda i lite vispad grädde så vi får se hur de ser ut imorgon. Det är verkligen ett trevligt koncept att ha en tapasträff eftersom jag får smaka olika tapas som jag inte skulle komma mig för att provlaga själv. Favoriterna idag var nog fyllda parmarullar (med philadelfia, soltorkad tomat, basilika och kryddor) och grillad paprika med en fyllning av creme fraiche och färska örter. Yummie!

Här syns L:s glugg riktigt ordentligt!
Nu har vardagssysslor kvickt bockats av. Det är så ruskigt trist att komma ner till köket på morgonen med ren disk i diskmaskinen... Det finns ofta inte så mycket tid över så då hamnar den använda disken i diskhon och jag får ta den när jag kommer hem från jobbet. Det blir så stökig känsla.Tvätt är hängd och räkningar är betalda. Nu borde jag gå och lägga mig och sova. Och INTE börja kolla på nya serien Firman eller något sådant....

Förresten, såå kul att många är intresserade av en middagsdate! Jag ska genast börja kolla på ett lämpligt datum!

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Gud, vad det lät mumsigt! Tapasträff är ju ett supersmart koncept, det måste jag prova ngn gång 😊

Håller med om att det är så trist med disken 😟 gör ju att allt känns så stökigt och ofräscht.

Sov gott 😊
Kram
ugglehuset.se
Anonym
,
Godmorgon gumman! Hoppas du kom i säng i tid igår så att du vaknar någorlunda pigg idag. Önskar dig en FIN måndag hjärtat! KRAM!