Tårta, tolvåring & tuff natt

12 år! Igår blev mitt äldsta hjärta 12 år. Hur kan det vara möjligt? Har jag varit mamma i 12 år?!?
Och det var kanske inte de bästa förutsättningarna för den där födelsedagen... även om den blev ganska bra till slut.


Natten till söndagen vaknade L upp och mådde illa. Dumma, dumma mage som strular hela tiden! L & jag tog en lugn förmiddag men hon mådde sedan ganska ok så vi var ute och käkade lunch och på kvällen när vi vuxna testade på österrikisk afterski så hängde alla barnen på vännernas hotellrum.

På vägen tillbaka till vårt hotell, när vi skulle gå och äta middag, så mådde L illa igen. Och sen igen, och igen... Och det är ju inte helt enkelt när man bor på hotell med begränsad tillgång till påsar eller annat mitt i natten. Det blev en tuff natt natten till 12-årsdagen.

Svårt att veta om vi skulle väcka stackaren med paket på sängen eller om hon skulle få sova ut. Det blev sång och paket. Det blev frukost och det blev faktiskt en dag med skidåkning i sol.

På em åkte L och jag till hotellet och gick på spa. Vi fick bada, dricka lite bubbel (jag), få massage och ligga och slappa i vattensäng. Innan vi hittade grabbarna och lekte i poolen och testade ångbastun. Tror att det blev en ganska bra dag för L trots allt.

Vi avslutade med middag (utan soppa och förrätt, ha ha!)  då vi sparade oss till den förbeställda överraskningen. Restaurangen släcktes ner och in kom en servitrisen med en sprakande chokladtårta till vår fina 12-åring - som tyckte att det var såååå pinsamt ♡

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
Grattis till er båda ♡
Stackars Linnea! Har hpn fått i sig npgot hon inte tål? Hoppas resten av resan går bra.

Kram
undermyumbrella.se
Johanna,
Hälsa och gratulera från oss i efterskott!
www.blogger.com/profile/164327445204106220