Tårtor, munspel & tidsskillnad

Igår var barnen och jag på kalas hela dagen. Lämnade hemmet vid halv elva och kom hem strax efter 22. Och då var vi alla helt slut :-)

Det är inte alla kalas som gästerna får goodie bags på :-) Alla barn fick vars en påse med personligt anpassat innehåll. Jag vet inte exakt hur värdinnan - aka min faster - hade tänkt när hon gav alla barnen ett munspel... Men hon tyckte att det var roligt! Och det gjorde barnen också! :-)


Vi var inte bara trötta när vi kom hem. Fortfarande mätta också. Det borde vara förbjudet att ha två olika tårtor på kalas! För då måste man ju ta av båda!
Medan vi käkade buffé med kallskuret och smarriga tårtor käkade pappan i familjen pekinganka i Shanghai. För nej, chipsen var inte till honom själv, utan till vår gode vän som är bosatt i Shanghai med sin familj :-)

Idag var barnen och jag på bio och kollade på Home, medan pappan i familjen kollade på F1 live. Olika äventyr i olika delar av världen. Imorgon flyger J vidare till Hongkong medan vi här hemma förhoppningsvis får besök av elektriker för att slutföra arbetet med badrummet. Det händer saker både här och där alltså!

Gillar

Kommentarer