Tävla om en häftig upplevelse!

Nästa vecka är det dags för Helsingborgsfestivalen med en massa artister och aktiviteter. En aktivitet har ni nu chansen att vinna två fribiljetter till!
I samarbete med Hbg Charter lottar jag nu ut två biljetter till en tur med en ribbåt som kommer att ge en adrenalinkick!

Så för er som vill ha chansen att få uppleva att få flyga fram på havet, lämna en kommentar om varför just du ska vinna de två biljetterna!
För ytterligare en chans, dela tävlingen på din blogg eller tipsa om tävlingen på Facebook. En vinnare kommer att presenteras på onsdag 24 juli. Missa inte detta!

Gillar

Kommentarer

nockinocki,
Är festivalen ngt du rekomenderar annars? Kram
nockinocki.blogg.se
Vero,
Jag vill vara med och tävla, då har vi en anledning att ta oss till Helsingborg under festivalen då vi ändå är i "krokarna".

Anledningen? Ja den är enkel. Vill att min karl skall få uppleva lite fart på havet. Han är seglare. Vill ge honom blodad tand så kanske det blir något snabbare än segelbåt och Arselpaddan som vi idag äger, i framtiden.
Sen att det pirrar till i mig av fart, det är ju en annan femma. 😉
smakalivet.blogspot.com
lottaplott,
Jag är lite rädd för fart och vatten men behöver puscha mig själv då och då. Detta verkar vara den perfekta puschen.

/Lotta
www.blogger.com/profile/046975942767927819
Puk / Babydjungeln,
Låter hur kul som helst med en tur på en ribbåt! Älskar fart och havet - kombinationen vill jag vääääldigt gärna uppleva 😉 Kram!
www.babydjungeln.se
Emma Qelthin,
Skulle vara en perfekt present till min man som precis har fyllt 40 år!!! Han älskar allt som har med fart och äventyr att göra!! Så gör även jag 😊
Hoppas hoppas hoppas!!!!
www.blogger.com/profile/159769255495056832
Ida,
Ja jättegärna 😊 låter hur skoj som helst.
Hälsningar Ida
www.blogger.com/profile/124368702662008776
Emma Qelthin,
En perfekt försenad present till min man som nyligen fyllt 40!!! Han älskar fart och äventyr!! Och så gör jag oxå 😊 har funderat länge på att ta en tur, nu är det kanske dags 😉
www.blogger.com/profile/159769255495056832