Tävla om valfritt plagg!

Tävlingen är nu avslutad! 
Kusinen till en av mina närmsta vänner har ett företag med mål att sälja ekologiskt framställda produkter med så hög standard som möjligt. Det är en webshop med ett litet sortiment, men inspirationen och idéerna är stora. Deras filosofi styrs av att skapa en enkel design när barnet står i fokus och att det ska vara sköna och lekvänliga kläder med utrymme för bus.

R ÄLSKAR sin tigertröja och hämtar den i lådan så fort han ser att den är nytvättad. Ja, han skulle förmodligen hämta den från tvättkorgen också glatt ovetandes om att den var otvättad om han bara haft möjlighet.. Jag förstår honom, den är supermjuk! Fast han tycker nog mest att den här häftig!

Nu har du också chansen att vinna en cool tigertröja eller ett annat valfritt plagg från Rekoklöver!


Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att kika in hos Rekoklöver och berätta här i en kommentar vilket plagg du helst av allt skulle vilja vinna. Svara också på frågan var kläderna tillverkas (svaret hittar du på www.rekoklover.se).

För en andra vinstchans, gilla Rekoklöver på Facebook och för en tredje, använd bilden ovan och tipsa om tävlingen i din blogg.

Tävlingen avslutas 1 maj kl 21.00.
Lycka till!

Gillar