Tavlor, minnen & spruta

Idag har det varit en sån där dag när vi inte riktigt kunde komma på vad vi ville hitta på. Jag jobbade några timmar på förmiddagen och sedan försökte barnen och jag komma på någon kul sysselsättning. Regnet hände i luften men trots det hade L ett bra förslag, vilket vi dock justerade lite och höll oss inomhus.

Glass, canvastavlor och akrylfärg inhandlades och ateljé Lejonkulan var igång :-)
Vi målade, blandade färger och käkade snabbt smältande glass medan inspirationen flödade. Det började som en utmaning med vi bestämde snabbt att alla skulle måla sina egna alster.

Efter ett par timmar bland penslarna lämnade vi stöket i köket och åkte för att L skulle få sin första vaccination. Spruträdd som hon är var hon ganska nervös - men det gick superbra! Det enda jobbiga var att personen som gav henne sprutan påminde väldigt mycket om någon. Jag kan nästan sätta fingret på det, men det glider liksom bara undan... Jag har gått igenom gamla grannar & människor jag mött genom jobbet. Det är nästan där.. men bara nästan. Ska bli intressant att se om jag kommer på det.

Sedan firade vi lite att 3 av 4 i familjen fått vaccin & käkade burgare på Tugg. R var dock lite orolig innan, för han har en tand som är otroligt lös och han var rädd att han inte skulle kunna äta sin hamburgare. Och man kan ju absolut inte äta hamburgare med bestick (enligt 10-åringen). Men det gick visst bra att både äta burgare och dricka shake :-D

Så, trots allt har vi haft en bra dag! Även om det inte var något himlastormande äventyr har vi nog ändå skapat oss några små minnen idag. Vad har du hittat på idag?

Gillar

Kommentarer