Teadventskalender & veckoplanering

Jag fick en fin present av min faster till första advent. En tekalender. Supermysigt att få in som rutin att ta en kopp te. Jag dricker ju inte kaffe och är ingen supertedrickare i den bemärkelsen att jag dricker flera koppar om dagen. Eller ja, de blir en kopp till frukost på jobbet och sedan kanske någon kopp till under dagen. Men nu blir det också en kopp te på kvällen. Så nu kanske jag kan kalla mig en ordentlig tedrickare ändå :-)

Det är riktigt spännande att smaka olika teer varje kväll, och det ska bli kul att se om jag hittar några nya favoriter.


Ikväll blev det en kopp Mintkyss (och inte Stjärnfall) och den satt fint samtidigt som jag planerar veckan som innehåller både avslutning på yogan, Christmas Night-konsert, födelsedag, julfest med jobbet & julfika med vänner. Det känns som en bra vecka!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Mysigt med tekalender!!! Hade en i fjol 😃 Och så skoj med teman på förskolorna, sådana krav finns inte, men på Bogges är de ute rätt ofta och sjunger gemensamt en gång i veckan, hade gärna sett mer sådana inslag, bra om barnen får själförtroende att framföra saker inför andra! KRAM KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Jenny Ageton,
Spännande med nya teer. Konstigt nog dricker jag mer kaffe än te. Så livet kan te sig kram
www.blogger.com/profile/040786896233563681
Jenny Ageton,
Spännande med nya teer. Konstigt nog dricker jag mer kaffe än te. Så livet kan te sig kram
www.blogger.com/profile/040786896233563681