The NeverEnding Story

Idag har vi fixat lite på både hemmaplan & bortaplan. Planen var att åka till Tivoli i Köpenhamn och kolla in julmarknaden, men vädret gjorde det inte speciellt lockande. Och med tanke på att vi återigen upptäckt en vattenläcka så hade vi lite annat att pyssla med.... 
Jodå, vattenläcka. Igen...
I mars 2010 började vi renovera vår ovanvåning inkl nytt badrum. Det tog ganska lång tid och var klart i maj. I juli fick badrummet rivas upp igen och göras om. Klart i augusti. I september upptäcktes en vattenläcka - orsakad av badrumsrenoveringen... Klart i slutet av november. 2011 renoverade vi nedanvåningen. Ganska smärtfritt. I januari i år upptäckte vi en ny vattenläcka. Återigen pga badrumsrenoveringen... Det blev en konflikt med företaget som renoverat och ny firma kopplades in. Klart i april. Och nu var det alltså dags för en ny vattenläcka. Dock INTE orsakad av badrumsrenoveringen. Alltid något. 

Hoppas nu att renoveringen av nedanvåningen blir lika smärtfri som den 2011. Fast det är väl att hoppas för mycket....
Nu är brandsläckningen gjord och katastrofen är iaf avvärjd. Det är inte snyggt, men vi låtsas inte om playwoodskivorna som döljer hålen i väggarna just nu. Dämpar belysningen och tänder ljus. Nu blir det jul och nyår innan vi river och kanske tar in på hotell... Eller åker till Thailand. Eller bara bor kvar i byggdammet. 

Gillar

Kommentarer

Men vilken otur ni har haft!! Hoppas det blir en lindrig variant denna gång.

Hoppas ni kan njuta av söndagen. kramar
hannadidrikson.blogg.se
Ämma,
Men jisses så tufft det låter. Kanske ska vara glad för den här lägenheten som ändå inte kräver något underhåll av mig, för vetetusan om jag skulle orka med en massa läckor och att leva i kaos....

Och ja, solen lockar helt klart. Jag håller ut till april - då tar jag med mig 6-åringen och drar till Thailand några veckor. Snälla låt tiden gå fort dit!
fabfämme.se