The return of the...

Med tanke på "nattens" allergiska reaktion, eller vad det nu var, så fick L stanna hemma från dagis. Det såg ganska bra ut på morgonen, men några utslag var kvar så jag ringde husläkaren. De var dock inte speciellt intresserade av att vi kom, möjligen om några dagar om utslagen kvarstod.


Det blev jobb en stund, lunch på Donken, lite matshopping (och tillL:s stora glädje tidningsshopping med favoriterna Monster High) och fika/lek med Cilla och hennes söta M innan vi åkte hem för att vänta på pappa J. Jag var snabb med att byta om till joggingstassen så att jag skulle kunna ge mig ut på en löparrunda så fort J parkerat på uppfarten. Tyvärr var J lite sen och medan vi väntade upptäckte jag att L:s utslag blossat upp på ryggen igen...


Efter min runda och med mat i magarna hoppade barnen i badet och då såg vi att det blossat upp ännu mer på kroppen. Ännu ett samtal till 1177 bara för att få veta att vi borde avvakta. Det kändes jättejobbigt att natta henne så jag fortsatte med ett samtal till vännen J:s man som är läkare. Även han tyckte att vi skulle avvakta och berättade att i 50% av fall med utslag så hittar man aldrig orsaken. Att man plötsligt kan få utslag en gång och sedan aldrig mer.

Jag tog lite bilder på L för att ha om/när vi söker för utslagen eftersom utslagen kanske dämpat sig när vi väl gör det. Skickade en bild till vän-läkaren som inte tyckte att det ser ut som typiska nässelutslag och att vi kanske ska söka för det iaf. Så imorgon blir det nog att kasta sig på telefonen för att försöka få en läkartid...

Gillar

Kommentarer

cecce,
Usch vad jobbigt sånt är...när man inte vet vad det är. Låter som en allergisk reaktion på något. Bäst du undersöker det i morgon!

Ska bli kul att ses i helgen. Hörde av Malin att du inte hade någon rumskamrat. Jag har iof bokat ett enkelrum men det kanske går att ändra om du vill:-)
Åker som det ser ut nu upp på lördag med tåg. Du flyger eller?? Är det billigare kanske?

Kramar
www.ceccesblogg.blogg.se
Fnulan,
Men ååå det ser ont ut, mest i mamma hjärtat va??
KRAMEN
www.bloggfamiljen.se/fnulan
Amanda,
Jag har haft mycket nässelutslag själv i mina dagar men i mina ögon ser det där ut som något annat. men som dom alla säger är det ju ofta svårt att finna orsaken till varför dom kommer. Har ni gjort något särskilt innan dom blossar upp? Ätit något särskilt? Badat? Och isf med några särskilda produkter? Tvättmedlen, sköljmedel? Huvudbry för mamman. Hoppas ni kommer på var det kommer ifrån isf så ni kan göra något åt det!
creyla.blogg.se
Tina,
Men usch stackars liten! Det ser ju inte alls roligt ut ju. Jag tycker definitivt att ni ska söka för det idag. Hoppas ni i alla fall har fått sova lite inatt gumman! Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Det där ser inte ut som nässelutslag tycker jag. Saga hade massa nässelutslag när hon var mindre, men inte såg det ut så där!!
Hoppas att du får en tid hos någon BRA läkare!

kram kram
sagafia.se
Jessica,
Hej vilken härlig blogg =) hit kommer jag gärna igen. Hoppas du får en bra dag. kram
www.trollfamiljen.se
jenny,
åh vad läskigt när man inte vet vad det är. stackare!
hoppas att det är bättre idag!!
kram
www.blogger.com/profile/171088375362437454