This or that #1

Morgon eller kväll: Kväll. Jag tycker om att ligga och dra mig på morgonen, är ingen som skuttar upp ur sängen och drar igång dagen direkt - även om jag önskar att jag hade en bättre morgonrutin. På kvällarna tycker jag om att få sitta en stund med bloggen/ar eller kolla på något på tv/streama. Det är skönt att bara varva ner efter dagen. Inser att jag gillar att börja & avsluta dagen på samma sätt, haha!

Laga mat eller bli bjuden på mat
: Nu var det så länge sedan vi hade det där vanliga social livet, så då säger jag bli bjuden. Saknar verkligen att få lov att komma hem till någon annan och inte veta vad det blir för mat. Att få lite ny inspiration och/eller kanske ett recept med hem :-)

Vara på fest eller bjuda på fest: Å, en svår! Kan nog inte välja! Älskar att bli bjuden på en riktig fest! Det får gärna vara tema, jag älskar att gå all in! Men jag gillar att bjuda på fest också! Gillar att överraska och tycker att det är grymt kul att planera och förbereda.

Tårta eller paj: Tårta. Eller helst typ kladdkaka. Har aldrig varit mycket för varma bär eller frukt, även om jag kan tycka att det är supergott med en bananpaj.

Bio eller film hemma:
Film henna men med biopopcorn :-) Visst är det kul att se en ny film på bio men jag är lite för bekväm och gillar att man kan pausa för att gå på toa och det är inte massa andra människor som stör runt om. Och så kan man diskutera filmen med dem man tittar tillsammans med :-)

Frukost eller brunch: Brunch. Hänger så klart ihop med att jag gärna tar det lite lugnt på morgonen :-) Uppskattar en riktigt bra hotellfrukost där det finns något utöver det vanliga och inte bara macka/bulle med pålägg.

Skräckfilm eller komedi:
Helst inget av det men helt klart komedi om jag måste välja. Tycker inte alls om skräck. Har alltid varit mörkrädd. Och visst kan jag uppskatta en romantisk komedi.

Mörk choklad eller vit choklad: Måste nog säga mörk choklad. Det blir ofta för sött med vit choklad. Men visst, en vit kladdkaka sitter aldrig fel :-)

Tortilla eller tacoskal: Tortilla. Har aldrig riktigt fattat det där med tacoskalen, delar dem hellre och använder som en platta att lägga kött och grönsaker på isf, som tacotubes, det är ganska gott. Fat jag väljer ändå tortilla, det är enkelt och gott och så kan man ha nachochips till för att få det knapriga.

Sött eller salt:
Salt. Tänker hellre chips än godis :-)

Gillar