Tidig morgon

Jag har verkligen haft en härlig helg. Det enda jag egentligen skulle kunna önska var att få sova lite längre på mornarna. Jag är lite morgonkranky och vill inte bli väckt för då blir jag på ganska dåligt humör. Ingen jättebra kombo att ha en bebis som är ganska pigg där vid 6-tiden :-) Hi hi, är ganska bortskämda med att L sover hyffsat länge på mornarna och jag minns inte riktigt hur det var när hon var bebis. Men nu är det liksom inte lönt för mig att ligga kvar i sängen när R vaknar då vid arla morgonstund. På vardagarna går J upp då och efter en stund ska L upp och då är jag ändå vaken.

Nu på helgen har det också varit småsaker som att R låtit väldigt mycket ur sin fortfarande förkylda lilla näsa. Eller som inatt. Först kom L vid någon tidpunkt. Sedan kräktes doggen D - 2 gånger på golvet.. Och så var R helt klarvaken och snorig och när jag satte mig upp för att gå till skötbordet med honom så kaskadkrätes han ut i sängen. Det är inte ofta han kräker så, så jag var liksom inte helt beredd.. Plus att vi på försök har ställt spjälsängen precis bredvid min säng (J har bundit fast det på något sätt så att spjälsängen inte ska åka iväg) för att jag ska kunna lägga R i sin säng på natten. Som det varit nu när han är så oregelbunden i sin amning så har jag inte orkat resa mig upp ur sängen för att lyfta upp honom, eller lägga tillbaka honom i sin säng. Detta kändes som en ganska bra lösning eftersom det blir lite mer plats i sängen. Meen, det går inte att kasta sig upp ur sängen eftersom jag i princip måste ta mig upp via fotändan på sängen :-)

Såå, nu är jag duschad och klar och har tom hunnit med lite bloggtid så här på morgonen. Insåg också att de verkar hämta soporna idag så jag har sett till att inga bilar står i vägen för hämtning av vår tunna. Det ser ut att bli en lika fin dag idag som de två gågna dagarna och jag ska passa på att vara ute i solen. Vem vet hur länge det här soliga vädret varar :-)

Gillar

Kommentarer

Petra,
Godmorgon vännen =) har du beställt den svarta leatheretten??? Wiiieee - jag skulle maila dig imorgon om den ju - direkt efter påsk! - Eller har du köpt en annan???

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bloggen.willvin.se/
Anonym
,
hej hopp sötis.. 😊

måste säga ett hej när jag smyger förbi här ikväll.. hinner ju inget nuförtiden, haha.. jag eller vi ska jag nog säga är helt uppe i husvagns målning, haha.. men ikväll är det en soffa kväll och gubben jobbar så jag passar på att läsa bloggar, hihi..

Svar: jo jag har tappat flera cm så jag har nog gått ner 1 kanske 2 stl på kläder.. men än finns det mycket att ta av.. 😉

KRAM gumman snart är det gala och då ses vi igen, ska bli så roligt.. 😊