Tidigare, nu och sedan

En liten påskgumma på väg till dagis igår. Det blev en hektiskt dag för mig, jobb till lunch, fixa naglarna, fixa lite ärenden, bland annat hämta den där presenten till mig själv. Det var två små nya berlocker till mitt armband. Blev ingen bra bild med mobilen, men den får duga för närvarande.. Jag har velat ha ett namnsmycke väldigt länge, gärna till mitt Sabo-armband, men inte tagit mig tid att beställa ett. När jag skulle köpa en ny berlock insåg jag att det fanns hjärtan, precis som jag ville ha, som man kunde få graverade, precis som jag ville!! Ibland lönar det sig visst att vänta, även om jag kan bli trött på mig själv som inte tagit tag i det tidigare!!

Sedan kastade vi oss i bilen och åkte söderut till min äldsta barndomsvän, där även min andra äldsta barndomsvän var med familj. Vi blev bjudna på smarriga tapas och dumlekladdkaka och barnen lekte tills vi körde hem vid tjugo i ett....
Idag kör vi ett lugnare tempo här hemma. Fixar lite på hemmaplan. L har visat att hon kan ta fart på gungan själv. J fixar lite ärenden och L och jag har just bakat lite kakor. Vi skulle till svärisarna på påskmiddag ikväll, men det blev inställt pga sjukdom så nu fixar J lite kött så att vi kan grilla! Mums! Undrar om det kommer någon påskhare senare?


Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Grilla!!! Mums! Min kock är inte hemma men om det inte regnar ska jag jaga honom till grillen på måndag. Ha en fortsatt skön påsk, kram!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Rebecca,
Vilka fina berlocker, jag älskar Tomas Sabo smycken och har med ett armband som jag samlar berlocker till. Ett sådant hjärta vill jag med införskaffa, hur sött som helst.

Önskar en riktigt glad påsk!
www.cheeky.nu