Tidigt

Rekord? Klockan är nio och jag har krupit ner i sängen. Dock med tv:n på för stt kolla på Greys och med en snorig kille i famnen. L ligger bredvid mig och anledningen till att jag redan lagt mig är att L var ledsen och inte ville vara ensam. Vet inte om det kanske är ett lillebror-symptom?

Hon vsr helt klarvaken och vägrade ens att ligga ner. När jag la mig bredvid henne tog det inte två minuter innan hon sov.. Hade jag bara vetat att det skulle gå så fort för henne att somna hade jag legat kvar eftrr sagan, men grejen är att ibland ligger hon vaken väldigt länge innan hon somnar och jag hade lite att göra innan jag själv skulle lägga mig.

Men nu ligger jag här, eller halvligger iaf, och hoppas få lite mer sömn denna natten :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Ja här blev det en sen kväll för en gångs skull, å som tack vaknade Bogge 04.21. Gahhhh ser ut och känner mig som ett träsktroll, men en liter kaffe till aknske ändrar på det ;-P Önskar er en toppen dag! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Tina,
Godmorgon gumman! Hoppas du har fått mer sömn inatt och att ni alla vaknar pigga och krya. Önskar dig en fin torsdag! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Anonym
,
Det är faktiskt väldigt skönt att komma i säng tidigt, oavsett om man lägger sig för att sova eller läsa eller vad man nu gör 😉
Bara det att få lägga sig ner är ju toppen för kroppen 😉
Linda,
Hoppas du fått sova gott i natt.
Ha en bra dag! Kramar
www.uppochnervandahuset.se