Tidszon, godis och snö

Nej, tomten hade inte varit här i natt och L blev lite besviken men tog det ändå hyffsat bra tycker jag. Och jag gav inte med mig och hon fick inget under em heller. Hon var lite halvstökig när jag hämtade henne från dagis och det var kanske inte det bästa för en stressig mamma. När hon trilskades i bilen fick jag lugnt räkna till 10 för att inte börja gråta, men det gick bra och jag tror att hon fattade allvaret. Plus att hon somnade... Så vi var väl båda trötta och jag dessutom stressad.

Det har varit en tuff dag på jobbet med uppgifter som skulle varit klara typ igår. Inte helt lätt när man jobbar mot Kina som har en annan tidszon... Lite strul på det så var jag uppe i varv. Försökte beta av ett par julklappar på lunchen, men det gick så där. Bara en fixades. Men så lyckades jag fixa en efter jobbet också så nu har nedräkningen börjat. Eftersom jag ska på julfika imorgon så var jag tvungen (nej, jag var INTE TVUNGEN, jag kunde ha köpt något!!!) att slänga ihop lite godis som jag aldrig testat förut. Så jäkla typiskt mig!! Och jag vet inte ens om det blev bra, har inte provsmakat ännu... Och så skulle julkorten postas innan jag skulle ut och käka med några vänner. Puh!
Men nu har jag varit på en trevlig middag med trevligt sällskap och jag känner mig ganska lugn. Eller, det är inte ju inte så mycket jag kan göra nu. Inte få tag i det jag behöver från Kina och jag kan inte shoppa några julklappar. Det jag SKULLE kunna göra är att börja vika stjärnor till granen... men det får nog vara ikväll. Faktiskt!

Snön har fallit hela dagen och det börjar äntligen bli lite vitt. Först var det mest slask, men nu ligger det ett tjockt lager på marken. Hoppas att det ligger kvar under natten så att L kan få lite roligt imorgon på dagis. För att inte tala om D som älskar snö!

Januari 2007 - så lite min lilla stumpa var! Eller, så ston hon har blivit!

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
god morgon gumman...

så ni har kallt i skåne land med...:) ja man kan få lätt panik när man inte kommer in i bilen som man räknat med, hihi.. morgonens minuitrar är ju vällldigt noga planderade så inga förseningar ska inträffa, haha.. en frusen bildörr kan sabba allt...:)

attans att det inte funka med propoints för dig då,, eller har du fuskat? hihi... 😉

hoppas det funkar för mig nu iaf.. annars bryter jag ihop.. jag har 6 timmar kvar att gå innan julafton.. 😊 så det börjar dra ihop sig.. här är det inte julklapps panik utan promenadpanik..:)

ska sätta fart på gubbeb här så jag kan komma ut, ser det som lite skön egen tid med lurarna i öronen med.. 😊

KRAM vännen..
www.blogger.com/profile/166633865938851156