Tillbaka i tiden med härligt sällskap!

Har som jag tidigare nämnt en mycket trevlig helg i bagaget! Tjejhelgen i Blekinge innebar mycket mat, mycket skratt och mycket prat! Vin, dans och kläder var det också en del av.

Det är inte ofta vi blir alla nio och det är numera inte ofta vi är hemma hos någon av oss. Denna gången hade träffen två värdinnor och vi spenderade en natt på varje ställe.
I fredags var det plockmat och vin och jag har insett att jag älskar plockmat! Skulle kunna äta det varje helg! Yummie!

Förutom den goda maten och det trevliga sällskapet uppskattade jag verkligen att båda värdinnorna ansträngt sig för min skull och fixat lchf-vänliga alternativ - utan att jag hade bett om det! Det är vänner det!

I fredags var det en underbar nötkaka så var så mäktig att jag trodde att jag skulle spricka! Och i lördags var det en chokladmousse när de andra bjöds på nutellafyllda crepes med diverse tillbehör. Nötkakan kommer jag definitivt att baka själv - snart!


Som kontrast till fredagens kvällsmums bjöds vi i lördags på snittar och bubbel, huvudrätt, efterrätt OCH tårta och en dukning som matchade både värdinnan och hennes nyrenoverade hus.


På fredagen tog vi oss en tripp nedför memory lane genom gamla foton från våra tidigare träffar. Det var mycket olika storlekar på magar, olika frisyrer och mycket skratt.

I lördags var nostalgin i form av musiken och vi dansade till både E-Type,  Ebba Grön & Bon Jovi. Tror att alla strumpbyxor rök till slut när movesen blev avancerade!

Och herregud, jag höll på att glömma, hela ligan var ute på en löparrunda på lördagsförmiddagen! Det hade ingen av oss kunnat tro för 10 år sedan!

Och jag har inte glömt stilcoachingföreläsningen, mer om den kommer i ett eget inlägg!

Tack alla kära vänner för en härlig helg! Känns bra att vi redan bokat in nästa träff!

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Låter verkligen som en helt underbar helg!!
Nötkakan ser galet god ut 😉

kram kram
omlitenochmig.se
Anonym
Anonym,
Vilken underbar helg du har haft. Ska bli spännande att höra om stilcoachen 😊 kram.
Ingela
http://irin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229