Tillsammans


Skönt att vara hela lilla familjen igen! Samlade! Även om det blir kortvarigt eftersom J åker iväg imorgon.. Fast bara en natt, man får vara glad över det lilla. Frågan är bara hur sjutton jag ska våga läsa vidare i min bok.. Delvis handlar den om en kvinna som är bevakad av en man, en man som tom tar sig in i hennes hus - när hon är hemma!

Idag shoppade J och L julgran, så imorgon blir det mission att klä granen. Spännande att se vad det blev för ett konstverk. Har själv erfarenhet av att stå där och välja en liten gran, men när vi sedan kommit hem har den inte varit så liten iaf. Jag sa till J att när han hittat en liten, ta en ännu mindre. Ska som sagt bli spännande att se...

Nu ska jag strax krypa till kojs. Hade svårt att somna igår och det blev inte många timmars sömn. Imorgon är det tidig revälj eftersom det är lusse på dagis redan 6.45. Puh! Ska försöka att inte fastna i min bok (Ett litet snedsprång, Denise Rudberg) ikväll. Det är så skönt att sova i sin egen säng!!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Åh den boken är ju så spännande!!! Du vet att det finns en bok till i samma serie va? Jag älskar Denises böcker! Hoppas ni får en mysig luciamorgon på dagis idag. KRAM!