Tips inför flygresa?


Dagens L i en tunika från Lucky Ellen som jag köpte på mässan i helgen. L blev jätteglad för den och jag gillar hjärtdetaljerna på ärmarna.

Eftersom R har några koppor som inte är helt torra ännu känner jag mig fortfarande ganska isolerad. Det är nu en vecka tills vi åker västerut och jag har en hel del att fixa. Det som oroar mig lite är den långa flygresan med R. Inte med L - bara hon har en skärm av något slag så är det lugnt ;-) R däremot.. hmm, det kan gå precis hur som helst med den lille rackaren.

Just nu funderar jag på vad jag ska kunna ta med mig för sysselsättning till R. Gärna något pilligt, men inte något där man kan tappa bort massa småsaker.. På listan står det nu en liten sångpåse med några figurer, några små plastdjur och så ska jag försöka hitta en liten rittavla och några böcker. Andra förslag? 

Tänkte också försöka hitta en sån där burk med ett sorts lock där man kan ha typ havrekuddar och russin och sånt och barnet får ner handen men det ramlar inte ut om burken välter. Någon som vet var jag hittar en sån lite kvickt?

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! Åh vilken UNDERBAR tunika! Verkligen jättefin. Hm såna burkar har man väl till djur när man vill att de ska kunna ha vatten i bilen om jag inte är helt fel ute så kolla i en djuraffär vet jag! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Så skönt med semester. När ska ni åka så ska jag se om jag hinner komme upp med lite olika. men med den med rossin så kan du jo alltid ta hundleksak om det är och så är han underhållt 😉
www.babydjungeln.se
Har just kollat opp det vi har skrivit tidigera, kanske något du kan använde

da vi åkte med Alice 13 mdr hade hon en liten papkoffert bla
- fotobok med bilder av familjen, djur mm
- magnettavle som hon ku rita på (var tussen sitter fast)
- nya böcker

det var det mest poppis. Nu skulle jag nog också ta Ipaden med, kan rekommendera en del spel om det är 😉

Men läs gärna dessa:


http://www.babydjungeln.se/flyg-semester-med-baby-har-ar-10-packnings-tips/

http://www.babydjungeln.se/vill-du-starka-ditt-barns-finmotorik/

http://www.babydjungeln.se/pekbok/
www.babydjungeln.se