Tisdagsterror

Efter en hatt from hell med en  m y c k e t  vaken lillebror frågade J mig om jag inte skulle ställa in dagens mammaträff och bara vila. Det fanns dock inte på världskartan för mig, för jag visste att det skulle ge mig mer energi än vila.

R betedde sig som en ligist när kompisarna var här: öppnade alla möjliga lådor och skåp, snodde leksaker och var allmänt störig. Trött, uppenbart. Han somnade så klart så fort vi hämtat L på dagis och vi passade på att åka till biblan och lämna några böcker och leka på lekplatsen en stund.


Det var kallt, men soligt och fint väder så det var skönt att vara ute lite och R sov bra i vagnen. Så fort vi kom hem och jag skulle bära in R från bilen så vaknade han och efter det var det klängiga killen. Klängiga killen med feber.. Så nu medan syrran är på jympa och pappa J är tillbaka på jobbet så har lillebror fått ett bad, välling och somnade sedan fort i sängen. Jag förbereder mig dock på ännu en jobbig natt och är i princip beredd på att lägga mig i sängen så fort L kommit hem och duschat och nattats.. Och imorgon har jag inget att ställa in om det skulle vara så att jag behöver vila :-)

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Hualigen, vad jag inte avundas dig! Håller tummarna för att du går sova lite i natt i alla fall!

Kram
ugglehuset.se
Russin,
pwuuu även här har vi tuffa nätter nu, fattar inte vad Stina hålls med nu och vaknar och är så ledsen. 😟

hoppas ni sover gott iaf.. håller med om att lite mammadate ger mer energi än att bara vara en dag.. 😊

kram
russinsdagbak.se