Tittut!

Idag får det blir lite bilder från förra veckan, för idag har jag inte tagit några kort alls. Dagen har gått i ett med jobb, shopping, fixande och packande inför nattens avfärd.

Jag fattar inte att det alltid blir så mycket packning när jag är inblandad.. Trots att jag fixade fram och strök alla mina och L:s kläder igår så har jag idag gått och plockat med både ditten och datten och två stora resväskor är nu fulla...

Jag tror att det mesta är fixat. Sopor tömda, blommor vattnade, kylen rensad och skorna står uppradade i hallen. Det blir en tidig väckning då vi måste åka hemifrån senast fyra inatt.

Jag ber om ursäkt för att jag är superdålig på att kommentera hos er mina härliga bloggvänner - men jag kommer tillbaka! Kanske, kanske under den kommande veckan om det är bra wifi på hotellet. Annars förmodligen när jag utvilad och solbränd :-) kommer hem från en vecka i solen. Jag har packat ner TVÅ pocketböcker, men jag ska väl vara glad om jag får möjlighet att ens öppna en av dem :-)

Och så kan jag avslöja att eftersom jag har en av världens bästa vänner så kommer det snart att hända grejor här på bloggen! STORT TACK TILL MIN COOLA VÄN!!

Nu är det natti natti. Ska liksom orka upp om några timmar...

Gillar

Kommentarer

Maria,
Ha nu en underbar semester & njut i massor!!
Spännande med bloggen 😊

Kram kram
sagafia.se