Tittut!

R verkade inte helt pigg när han vaknade imorse. Han har sovit ganska bra även i natt, vaknade vid 6, fick välling, var vaken en stund men somnade sedan om. Det var nog första gången ever, sedan han var spädbarn, som han på morgonen låg och sov i sin säng när jag duschade!

Efter att vi lämnat L på dagis uträttade vi (jag) en massa sånt som skjutits på i evighet. Satt på vårdcentralen 1 timme för att lämna ett prov och få provsvar, och jag tyckte inte att R verkade helt pigg. Och även om han var det innan så drog han säkert på sig något där i väntrummet... Hann med lite shopping innan jag hade en annan tid att passa och R sov säkert en timme i vagnen.

Nu har vi hunnit med att käka lunch hemma, pasta och köttfärssås till R och en mycket smarrig omelett till mig. Dammsugaren har blivit rastad. L ska ha med en kompis hem efter dagis och den stackaren behöver ju inte få en damm/hundhårschock när hon stiger in... Pannkakssmeten står och sväller lite i kylen och nu ska vi dra ut för att hämta tjejerna. Hoppas att R kommer att sova lite till i em så att jag får lite mer gjort. Har så mycket jag vill göra!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Hej hjärtat! Jag tycker det låter som att du redan har haft en väldigt effektiv dag. Var rädd om dig och försök att njuta lite också! KRAM!
Linda,
Oj så mycket du hunnit med i dag, förstår inte var du får all din energi ifrån?
Hoppas ni har en fin kväll, Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
CiliaH,
Du har ju varit hur effektiv som helst idag 😊 heja dig!

Kram
ugglehuset.se
Cissi,
Vilken effektiv dag du haft! Skönt att göra undan lite! 😉
cissiochkampenomlyxen.blogg.se