Tittut och tv-titt


Mina dagar är lite mittemellandagar nu. Jag får liksom inget gjort. Först lämna L i skolan. Hem en stund. Lämna R på dagis. Hem en stund. Hämta R på dagis. Hem en stund. Hämta L på skolan. Hinner liksom inte med så mycket däremellan.

Efter alla hämtningar hann jag och barnen med ett besök i leksaksaffären för presentköp till kusinen. Och nej, det blev inte lekstugan på bilden :-) Det var en mysig stund och vi har faktiskt inte haft något tjaffs idag heller. Under kvällen vågade min (vår) tuffa tjej gå in till en grannkille som var ute och kickade boll i trädgården och de lekte ända tills nattning. Roligt att det äntligen börjar bli lite kompisar här i området. Eller att de börjar hitta varandra rättare sagt.

Ikväll är det Robinson och Dallas igen. Någon mer än jag som kollar?

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Förstår att du inte får något gjort de här dagarna när du mest har lämning och hämtning. Skönt att det inte är något tjafs heller. Faktiskt så tänkte jag häromdagen att vi också har det ganska så lugnt på den fronten just nu. Men man ska väl kanske inte prata om det får då smäller det väl till igen. Hoppas du får en fin dag finaste! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Tina,
Hej igen hjärtat! Jag tror inte du behöver någon som stylar ditt hus, jag är övertygad om att du har det superfint! Skåpen har vi fått från Glenns jobb, de har stått i ett omklädningsrum och skulle inte användas längre. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Förstår att du inte får gjort något mellan lämningar & hämtningar...svårt och komma igång också när man vet att man inte har så mycket tid på sig.
Skönt att allt flyter på med både skola & dagis!
Här kollas på både Robinson & Dallas 😊

kram kram
sagafia.se
Helen.HUSnrNIO,
Förstår att du inte får ngt gjort! Det blir ju bara en massa tider att rusa till och jag har väldigt svårt att starta upp ngt större när jag vet att det snart är dags att ge sig av igen... men ändå skönt att det flyter på med allt också.

Jag kör också Robinson och Dallas. Mer tv än jag sett på väldans länge men ngt måste man ju unna sig ibland...

Ha en fin onsdag!
husnrnio.se
Vad roligt att hon hittat kompisar i närheten 😊
Här blir det också ett race med Robinson och Dallas!

Kramar
sagabus.blogg.se