Tjärö, tält & vattenmonster

Oj, oj, oj så mycket jag har badat idag! Så många gånger skulle man knappt kunna tro att jag skulle bada på hela sommaren!

Efter pw & morgonbad begav vi oss iväg med vännerna och båten på lite utforskning. Vi fick iland på Tjärö, som tyvärr är stängd denna sommaren i väntan på försäljning. För en gångs skull var det iaf lätt att få plats vid bryggan :-)


Hela ligan badade och det var otroligt varmt och skönt i vattnet! L hittade en jämnårig tjej som var där med sin storebror och de fick L att våga hoppa även om det från hennes sida var under högljudda kommentarer om eventuella vattenmonster som skulle dra henne i benen. Även R hoppade från bryggan och blev djärvare och djärvare.


Vi hittade en vissen midsommarstång och gissar att några ändå firat midsommar på ön trots att det vanliga traditionella firandet där var inställt. Det har annars blivit vår lilla "midsommartradition" att åka dit. I år blev det Tärnö istället.


Vi har verkligen haft två fantastiska dagar! Vännerna E & S prickade verkligen in rätt dagar att hälsa på! Det har känts som riktig sommar och det har varit lätt att förtränga hela juni, Igår satt vi ute till klockan ett, vissa även längre ;-) och tog enbart på jeans för att myggen började bli för närgångna. Även ikväll är sommarkvällen ljummen och jag är tacksam över att vi satt in air condition i stugan.

Nu har vännerna begett sig hemåt för ännu en jobbvecka. J överraskade barnen med att ha köpt ett litet tält som de har slagit upp på gräsmattan och det har rullats ut liggunderlag och burits ut både täcken och kuddar. Myskläder togs på, barnen (i sällskap av pappa J) sa godnatt och kröp ner ute i tältet. Jag kröp upp i soffan för att kolla igenom dagens bilder och det tog inte lång stund förrän en ledsen liten kille kom in igen. Såå otroligt övertrött. Han åt knappt tacomiddagen tidigare ikväll pga trötthet, men sedan fick han lite ny energi. Men tröttheten kom visst över honom igen.. och nu får jag sällskap i dubbelsängen trots allt. Ganska mysigt ändå.

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Låter helt underbart, hoppas vädret fortsätter vara fint!
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Therese,
Gud så härligt det låter/ser ut! Här hade vi också fint och soligt, men inte varmt nog för något premiärbad ännu... iaf inte för mamman, Luran vågade sig i men hon skakade tänder ;-P Ha en fortsatt fin vecka!
www.blogger.com/profile/107096415516469723