Tjatet har bara börjat!

Ah, det kan bli många, låånga veckor innan mini i magen vill komma ut! Jag vaknar väldigt ofta om nätterna och är kissig och öm i magen. Varenda gång jag vaknar måste jag kolla att inte vattnet gått.. Och som sagt, det är ju några veckor kvar tills BF.. Cirkus 8,  men det kan ju lika gärna bli 10.. 

Jag ber redan nu om ursäkt att det förmodligen blir en hel del tjat om det här de kommande veckorna. Det känns inte alls som jag kommer ihåg det med L i magen. Det gör mycket mer ont i magen denna gången, magen är mer spänd och hård och det är redan ganska otympligt.

Denna gången är jag också mer förberedd, som jag skrivit innan. Bebiskläder är nu tvättade, sängkläder är tvättade och det är bara vagnen kvar som ska få sig en omgång i tvättmaskinen. Bilstol/babyskydd har vi kollat på, men är inte helt säkra på vilket vi ska satsa på. Nu är det mest saker till mig själv kvar, som typ amningsbh... Och så vet jag inte riktigt, jag har glömt ganska mycket, plus att jag ju inte hade förberett något inför L:s ankomst då L:s gudmor kom uppstegandes på bb när L fötts, fullastad med påsar med kläder, bh:ar, amningsinlägg, nappar osv osv.

Lite tips på saker som jag inte bör glömma? Vad bör jag ha med mig till bb?

  • filt till bebisen
  • kläder till bebisen
  • kläder till mig själv, vet att jag tyckte att allt kändes tight och olustigt efter L. Kändes som om jag fortf var gravid och det var inte alls kul att kuska omkring på bb och se gravid ut i en vecka när L låg på neo...
  • amningsbh
  • hårklämma för att hålla bort luggen från ansiktet..
  • hygienartiklar
  • kamera
  • ...
  • ...

När det gäller feberstatusen här hemma så har L varit uppe på 40 grader idag, men är ändå ganska pigg. Jag fattar det inte... Hon har hållit igång mest hela dagen, men efter en vila för henne så pysslade vi lite med både pärlor och minimellogubbar. Hoppas att det blir lite lättare för henne att somna ikväll bara. Även om det med stor sannolikhet inte blir dagis imorgon.

Gillar

Kommentarer

Annica,
Ja usch för foglossning, dock känndes det bättre i kväll! Jo mina grav har varit väldigt olika, och denna gång har jag klarat mig rätt bra i från smärta om jag jämför, men å andra sidan så har jag mått så fruktansvärt illa under halva delen av grav, tur att allt e värt det i slut ändan:) och man glömmer fort bort allt det onda;) Kom L mycket för tidigt? Kram
trollmorsbusungar.blogg.se